Локални мрежи и комуникационни технологии

Като системен интегратор, нашата цел е да предоставяме на нашите клиенти и партньори защита на инвестициите, конкурентоспособност и бизнес-перспектива, като изграждаме ефективни и надеждни решения за техните комуникации. Ние гарантираме професионални проектиране, инсталиране, обучение, поддръжка, гаранционен и следгаранционен сервиз и различни допъллнителни услуги. По този начин осигуряваме на нашите клиенти комуникационна независимост, която е в основата на всяка дейност.

Ние предоставяме ефективни и надеждни комуникационни решения, съобразени с индивидуалните нужди на потребителите от различни сфери на стопанската дейност. Работим в тясно партньорство с най-големите дистрибутори и производители на комуникационно оборудване, интернет и телекомуникационни оператори за осъществяване на рентабилни системни решения.

Пасивни елементи за структурни кабелни системи

Оптични кабели, розетки, панели и конектори на АМР, Krone, JE, Draka Multimedia Cable, SeaMax, Panduit и др.; екранирани FTP, S/FTP и PiMF и неекранирани UTP твърди (Building) и гъвкави (Patch) кабели на АМР, IBM, Draka Multimedia Cable, Seamax и др., розетки, конектори и панели от системите “AMP Communication Outlet” (ACO) и “AMP 110Connect” и от KRONE и Panduit; разпределителни шкафове и аксесоари на фирмите TRITON (Чехия), RITTAL Openet ICS, Bran (Испания) и др.; кабелни канали и PVC скари и аксесоари ”UNEX” на Aparellaje Electrico S.A. (Испания) и метални скари на AEMSA (Испания)

Активни устройства за компютърни мрежи

Kомутатори (Switches), концентратори (Hubs), мрежови карти (Network Adapters), преобразуватели (Transceivers), маршрутизатори (Routers), преобразуватели (Bridges), системи за отдалечен достъп (Access Devices) и глас-данни мултиплексори (Voice/Data Multiplexor) на INTEL, CISCO, 3COM, NORTEL и TRENDware (САЩ); устройства за изграждане на безжични (Wireless) мрежи на CISCO, NetGear, Intel, 3Com, Edimax, TPLink и TRENDware и D-Link, устройства за VoIP на BATM и Welltech.

Завършени комуникационни решения на база на
AGFEO и NEC-PHILIPS телефонни централи и системи

Телефонни системи AGFEO ( произведени в Германия )

Oсновни характерисктики на телефонните системи Agfeo са:

  • възможност за дистанционно конфигуриране;
  • капацитет от 2 до 70 вътрешни поста;
  • възможност за използване на аналогови телефони;
  • удобни за монтаж;
  • софтуера на Agfeo (еднакъв за всички мoдели!), позволява лесен достъп чрез компютър към всичките му приложения: инсталирането му, администриране на адреси и срещи, контролиране на изходящите разговори, мониторинг на входящите и изходящите разговори, пропуснати входящи повиквания, при приемане на разговор може да получите допълнителна информация за викащия абонат, която сте въвели предварително, лесен достъп до телефонен указател с възможност за бързо набиране и още много функции подходящи за всеки офис, автоматично пренабиране при неосъществено изходящо повикване и др.;
  • Допълнителни характеристики – системно програмиране, функция CLIP дори и за аналогов телефон без дисплей, управление на бариери, осветление и други посредством мобилния Ви телефон, функция за будилник
  • Agfeo TK-Suite Hotel – хотелска програма, чрез която може да се контролират телефонните сметки на всяка стая, да получавате информация дали стаята е почистена, функция “будилник” за всяка стая и др.
  • възможност за безжични комуникации използвайки клетъчната DECT система на телефонната система Agfeo;
  • възможност за свързване на отдалечени офиси на дадена фирма или организация в една телефонна централа,посредством Интернет т.е. безплатни телефонни раздговори между офисите;
  • Аgfeo TK-Suite Hotel – хотелска програма, чрез която може да се контролират телефонните сметки на всяка стая, да получавате информация дали стаята е почистена, функция “будилник” за всяка стая и др.

AGFEO
http://www.agfeo.com

Презентация на софтуера TK-Suite
(изисква Power Point визуализатор)

NEC-PHILIPS комуникационна платформа

NEC-PHILIPS предлага различни платформи за осигуряване на надеждни комуникации, както за настоящите така и за бъдещите нужди на всяка организация.

NEC-PHILIPS
http://www.nec-philips.com

Брошури:
SOPHO IPC 100
интелигентно IP-PBX комуникационно решение за малки и средни организции